Clinic hardlooptechniek

Clinic hardlooptechniek

De clinic hardlooptechniek is een clinic verdeeld over 2 dagen. Tijdens de clinic krijg je de meest recente informatie over hardlooptechniek en zullen we met een mix van theorie en praktische oefeningen gaan werken aan het verbeteren van je looptechniek.

De clinic is geschikt voor zowel de beginnende hardloper als de gevorderde hardloper. Voor beide dagen is het noodzakelijk om makkelijk zittende kleding te dragen en je hardloopschoenen mee te nemen.

Waar: GC Veenland (wijk Leidschenveen, Den Haag), Vrouw Avenweg 650, 2493 WZ Den Haag
Het is ook mogelijk om op een (eigen) locatie de clinic te geven.

Kosten: € 100,- per persoon

Klik hier voor inschrijven.
Voor meer informatie of vragen: info@balkfit.nl

Een aantal reacties van deelnemers aan de eerdere clinics:

  • Goede algemene theoretische info en oefeningen in de praktijk. Ook persoonlijke tips en info over schoeisel. Trainer is positief en opbouwend.
  • Leuke en heldere workshop waarin ik in 2 avonden duidelijk inzicht (zowel theoretisch als in de praktijk) kreeg in de techniek van het hardlopen, en hoe je blessures oploopt/kunt voorkomen. Doordat je in een kleine groep zit heeft Jeroen veel aandacht voor iedereen. Ik merk nu al dat ik op andere dingen let tijdens het hardlopen.
  • Nuttig en waar voor zijn geld
  • Goede theoretische achtergrond en goed op het individu afgestemd. De trainer is erg enthousiast en gedreven, leuk! De tips en theorie zijn direct toepasbaar.
  • De 1e dag van de clinic was al zo verhelderend. Zoveel tips en handige weetjes. Jeroen legt alles goed en rustig uit. Ook hebben we goede oefeningen meegekregen om thuis mee aan de slag te gaan. Ik kijk nu al uit naar de 2e dag.